Stel cookie voorkeur in

Onze school -- welkom op de nieuwe site

De Ommelander is een katholieke basisschool voor kinderen vanaf 4 jaar. Op dit moment zitten er ongeveer 240 leerlingen op onze school, verdeeld over 9 groepen. Het team bestaat uit 21 leerkrachten, 1 onderwijsassistent en 2 onderwijsondersteunende personeelsleden.

Mijnschoolinfo     ACTIEF

Vanaf 10 oktober wordt  Mijnschoolinfo actief.

Via Ouders - InloggenMijnschoolinfo  kunt u inloggen. Via het mailadres dat bij ons op school bekend is, krijgt u op 10 oktober een inlogcode toegestuurd. Daarmee kunt u inloggen.

Locatie
Basisschool de Ommelander ligt in het hart van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De school is gehuisvest in het gebouw De Krakeling. De school is eenvoudig te bereiken via het pad tussen de woningen van nummer 31 en 33 op de  Delfzijlstraat.. Aan het eind van het korte pad leidt de rechter ingang naar de Ommelander.


Ander Onderwijs

De Ommelander is vernieuwend en vooruitstrevend in zijn onderwijsaanbod. De afgelopen jaren zijn wij afgestapt van ons traditioneel jaarklassensysyeem, dat beperkingen in zich had. Door de overstap naar Ander Onderwijs komen wij meer tegemoet aan de leerbehoeften van kinderen. Dat betekent dat het onderwijs niet wordt afgestemd op de groep. Doordat wij erkennen dat elk kind uniek is, wordt voor elk kind naar behoefte en op maat onderwijs gegeven. Dat gebeurt in kleinere groepjes.