Stel cookie voorkeur in

KERSTMARKT - 20 DECEMBER 2017

Vandaag was er gelukkig weer de traditionele kerstmarkt! En wat was er uitgepakt. De aula stond vol kramen met de mooiste door de leerlingen gemaakte kunstwerkjes! En dit allemaal met het doel om te verkopen. En veel leerlingen waren hierbij ook nog eens de verkopers! Er zijn hier zeker een paar onbekende talenten opgestaan. Ook de hal van de Malburcht stond vol met kraampjes, waar de lekkerste dingen werden verkocht. En ook in de eerste speelzaal was het nodige te koop. En nog maar niet te spreken over de gezellige gymzaal! Wat hing er een geweldige sfeer! En wie ook op bezoek was: DE KERSTMAN!!!

KERSTDINER EN KERSTVIERING - 21 DECEMBER 2017

Vandaag was er voor alle leerlingen eerst het kerstdiner met de eigen groep. Wat was het weer gezellig en wat hebben alle ouders weer hun best gedaan! Alle ouders enorm bedankt hoor..

Hierna was er om de school een prachtig spektakel in het kader van de kerstviering. Een groepje kinderen dat kerstliedjes zong. Een kerststal waar het kerstverhaal verteld en gespeeld werd. Een mooie beamerpresentatie van het kerstverhaal geprojecteerd op het fietsenhok en als klap op de vuurpijl het koor O TWO SIX die midden voor de Malburcht kerstliedjes zongen (juf Desiree en juf Wilma zongen hierin mee). Wat een fijne kerstsfeer!

 

                       DOWNLOAD HIER

VAN HARTE WELKOM!

 

Bent u op zoek naar een basisschool voor Uw kind?

U bent van harte welkom.

U kunt een e-mail sturen naar info@margarethaschool.nl voor het plannen van een afspraak en een rondleiding.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via:

026 3216670.

SCHOOLGIDS 2017-2018

 

  DOWNLOAD HIER

JURY-RAPPORT EXCELLENTE SCHOOL

Download hier

*********************************************

RAPPORT BEVINDINGEN KWALITEITSONDERZOEK

Download hier

*********************************************

Onze school is gezond

 

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.