Stel cookie voorkeur in

EERSTE RONDE PRINS EN PRINSES CARNAVALVERKIEZING - 18 JANUARI 2018

Ja, ja, carnaval komt er alweer aan en ja, ja, vanmiddag was de eerste ronde van de prins en prinses carnaval-verkiezing. We waren met de beide groepen 8 naar aula 3 gegaan en daar stond het decor klaar om voor op te gaan treden. De drie prins kandidaten gaan meteen door naar de volgende ronde, maar de prinsessen moesten er echt voor strijden. Iedereen deed een optreden van een ruime minuut. En wat deden ze het allemaal goed. Hieronder zie je alle kandidaten naast elkaar staan, he, he, het zit erop! Ray, Mariam, Agnesa, Milénie, Paul, Herish, Anabella, Robin, Lotus, Neona en Larissa, enorm bedankt voor jullie leuke optredens! En hierna gingen alle andere kinderen in hun eigen klas stemmen. En morgen (vrijdag) wordt bekend gemaakt, welke drie prinsessen door zijn naar de volgende ronde. Bij Actueel kun je de foto's bewonderen!

En door zijn: Anabella, Agnesa, Mariam en Paul, Herish en Ray! Succes volgende week hoor!

                       DOWNLOAD HIER

VAN HARTE WELKOM!

 

Bent u op zoek naar een basisschool voor Uw kind?

U bent van harte welkom.

U kunt een e-mail sturen naar info@margarethaschool.nl voor het plannen van een afspraak en een rondleiding.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via:

026 3216670.

SCHOOLGIDS 2017-2018

 

  DOWNLOAD HIER

JURY-RAPPORT EXCELLENTE SCHOOL

Download hier

*********************************************

RAPPORT BEVINDINGEN KWALITEITSONDERZOEK

Download hier

*********************************************

Onze school is gezond

 

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.