Stel cookie voorkeur in

EN TOT MAANDAG 28 AUGUSTUS!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DE EINDPRODUCTIE DE KRACHT - GROEP 8 - 10 JULI 2017

Vandaag was het de grote dag voor groep 8. Er werden maar liefst vier voorstellingen van de Eindproductie DE KRACHT gespeeld voor alle kinderen van de Margarethaschool. En wat was dat leuk om te doen. 's Avonds werd nog één laatste keer gespeeld voor alle ouders, familie en bekenden. Wat heeft iedereen genoten! De kracht is, dat als je alles samen doet, je de hele wereld aan kunt! Hierna begon de vakantie voor alle groep 8 leerlingen. Fijne vakantie allemaal en veel succes op de volgende school!

MARGARETHA'S GOT TALENT - 11 JULI 2017

Vandaag deden de groep 3 tot en met 7 mee met MARGARETHA'S GOT TALENT! En dat was toch leuk! We speelden in de aula op het podium met geluid en toneelverlichting (van de eindproductie van de vorige dag) en dat was enorm leuk! Gordon en Gerard Jolink waren er ook (of waren het meester Ivo en meester Lars?)! Bij Actueel zijn ook een aantal foto's te bewonderen! En om een beetje de sfeer te kunnen proeven, klik dan maar eens HIER!

DRUMTASTIC - 11 JULI 2017

En nog een leuke activiteit vandaag: DRUMTASTIC! In de gymzaal stonden allemaal emmers met daarop een grote bal. Iedereen kreeg twee drumsticks en toen gingen we met zijn allen drummen! En dat klonk echt helemaal te gek! Voor een kort filmpje, klik HIER!

Uit de groepen

Agenda

                       DOWNLOAD HIER DE SCHOOLGIDS

VAN HARTE WELKOM!

 

Bent u op zoek naar een basisschool voor Uw kind?

U bent van harte welkom.

U kunt een e-mail sturen naar info@margarethaschool.nl voor het plannen van een afspraak en een rondleiding.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via:

026 3216670.

DERDE OPTREDEN VSD - MARGARETHABAND

Vandaag op 22 maart het derde optreden van de Margarethaband.  Klik op de link voor het filmpje van de band.

MARGARETHABAND FILM    

JURY-RAPPORT EXCELLENTE SCHOOL

Download hier

*********************************************

RAPPORT BEVINDINGEN KWALITEITSONDERZOEK

Download hier

*********************************************

Onze school is gezond

 

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.