Stel cookie voorkeur in

SCHOOLKAMP GROEP 8 - 23 MEI, 24 MEI, 25 MEI 2018

Vandaag zijn de groepen 8 (8A en 8B) teruggekomen van een fantástisch kamp! Om 14:27 uur draaide de bus de Graslaan op, waar bij de school heel veel ouders en familie stonden te wachten, leuk was dat hoor! En wat hebben we daar prachtig weer gehad! En wat was de nieuwe locatie voor het schoolkamp (Langenberg in Rijssen) een fantastische plek! En wat had iedereen goede zin! En wat hebben we allemaal zoveel leuke dingen kunnen doen! We hadden zo nog wel een dagje extra willen blijven! Iedereen die erbij was of geholpen heeft: enórm bedankt hoor! En nu allemaal lekker thuis even nagenieten.

 

Op de foto een prachtige foto van de zonsopkomst boven ons kamphuis!

 

 

DOWNLOAD HIER        

*De zomervakantie begint op donderdag 5 juli om 14:15 uur en duurt tot maandag 20 augustus 2018. 

Wet op de privacy

Op dit moment is het zo, dat de nieuwe wet op de privacy ingaand afgelopen 25 mei, ervoor zorgt dat we niet zo maar foto's van leerlingen op de schoolwebsite mogen plaatsen. Wij hebben daar steeds toestemming van de ouders voor nodig. Daarom is het zo, dat er op dit moment zeer weinig foto's van leerlingen op de schoolsite te zien zijn en vandaar dat de schoolsite nu dus iets minder kleurrijk is.

Mogelijk komen hier in het nieuwe schooljaar wat meer duidelijkheid en mogelijkheden voor.

VAN HARTE WELKOM!

 

Bent u op zoek naar een basisschool voor Uw kind?

U bent van harte welkom.

U kunt een e-mail sturen naar info@margarethaschool.nl voor het plannen van een afspraak en een rondleiding.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via:

026 3216670.

 

 

 

JURY-RAPPORT EXCELLENTE SCHOOL

Download hier

*********************************************

RAPPORT BEVINDINGEN KWALITEITSONDERZOEK

Download hier

*********************************************

Onze school is gezond

 

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.