Stel cookie voorkeur in

RUN4FUN - 19 APRIL 2017

Vandaag was weer de traditionele RUN4FUN! Een heleboel kinderen van onze school deden hieraan mee en ook waren daaronder veel winnaars. Zelf meester Lars deed mee bij de oudste groep en ... hij won! Knap hoor! Voor alle foto's en dat zijn er best veel ... kijk bij Actueel!

SPORTWEEK - 18/21 APRIL 2017

Voor alle groepen tot en met groep 7 (groep 8 heeft deze week de Eindtoets van het Basisonderwijs) was/is er deze week de sportweek met superleuke sportactiviteiten. Er zijn heel veel foto's gemaakt. Bij Actueel zijn deze ook te bewonderen!

 

                       DOWNLOAD HIER

VAN HARTE WELKOM!

 

Bent u op zoek naar een basisschool voor Uw kind?

U bent van harte welkom.

U kunt een e-mail sturen naar info@margarethaschool.nl voor het plannen van een afspraak en een rondleiding.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via:

026 3216670.

DERDE OPTREDEN VSD - MARGARETHABAND

Vandaag op 22 maart het derde optreden van de Margarethaband.  Klik op de link voor het filmpje van de band.

MARGARETHABAND FILM    

JURY-RAPPORT EXCELLENTE SCHOOL

Download hier

*********************************************

RAPPORT BEVINDINGEN KWALITEITSONDERZOEK

Download hier

*********************************************

Onze school is gezond

 

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.