Stel cookie voorkeur in

VITESSESPELERS OP BEZOEK - 10 OKTOBER 2017

Zo leuk, vandaag kwamen er twee Vitessespelers na schooltijd in de aula langs, om vragen te beantwoorden die leerlingen van tevoren hadden gemaakt om te kunnen stellen. Het was best vol hoor in de aula en alles zag er heel echt uit met Vitesseborden en al - net een echte persconferentie, en dat bij ons op school! Van de voetbalploeg Vitesse waren Maikel van der Werff en Arnold Kruiswijk naar onze school gekomen. Oh ja, en aan het eind werden er ook nog handtekeningen uitgedeeld! Leuk hoor!

Voor een filmpje van de Kidspersconferentie Vitesse GOALS --> klik HIER!

 

                       DOWNLOAD HIER

VAN HARTE WELKOM!

 

Bent u op zoek naar een basisschool voor Uw kind?

U bent van harte welkom.

U kunt een e-mail sturen naar info@margarethaschool.nl voor het plannen van een afspraak en een rondleiding.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via:

026 3216670.

SCHOOLGIDS 2017-2018

 

  DOWNLOAD HIER

JURY-RAPPORT EXCELLENTE SCHOOL

Download hier

*********************************************

RAPPORT BEVINDINGEN KWALITEITSONDERZOEK

Download hier

*********************************************

Onze school is gezond

 

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.