Stel cookie voorkeur in

Kerst op de Kringloop

06-12-2018

Op donderdag 20 december zal er op de Kringloop een kerstmarkt zijn. Deze markt vindt plaats op de ochtend.

De tijden van de markt zijn:

  • Onderbouw (groepen 1 en 2) van 8.45 tot 9.30 uur
  • Middenbouw (groepen 3, 4 en 5) van 9.45 tot 10.30 uur
  • Bovenbouw (groepen 6, 7 en 8) van 10.45 tot 11.30 uur

Kinderen en ouders gaan deze markt samen bezoeken. De kinderen stallen hun knutsels uit en doen er hun wensen. De ouders kunnen samen met hun kinderen genieten van al dit moois.

Er zal ook een ouderkraam komen. Daarin kunnen ouders hun zelfgemaakte knutsels laten zien en verkopen. Deze knutsels hoeven niet heel ingewikkeld te zijn. Denk bijvoorbeeld aan leuke ansichtkaarten of waxinelichthouders. De bezoekende ouders kunnen dan bij de kraam de mooie ouderknutsels kopen. Ook mogen ouders een bakkraam inrichten voor de Kerst. Als je creatief bent in kerstspecialiteiten of gewoon lekkere kerstkoekjes wilt bakken, dan kan dit ook. U hoeft de kraam echt niet zelf te bemannen. U kunt de knutsels of baksels ook gewoon op school afgeven. Wanneer je interesse hebt in deze kramen (bak- of knutselkraam), neem dan contact op met juf Marloes, meneer Ron of juf Trudi. Zij zullen de bedoeling van dit alles uitleggen en kijken of het geschikt is voor de kerstmarkt. U kunt zich hiervoor ook inschrijven op een lijst in de hal bij de hoofdingang. Heel graag, want we hebben nog niet zoveel aanmeldingen.

Wij zijn ook op zoek naar geschikte tafels of marktkramen. Bent U in het bezit van een tafel/kraam en wilt U die aan ons uitlenen, neem dan contact met ons op.Graag horen wij van U.

Verder zijn de schooltijden op deze dag (donderdag 20 december) anders. In verband met het kerstbuffet zijn de kinderen van de groepen 1 t/m 4 om 11.45 uur vrij en de kinderen van de groepen 5 t/m 8 om 14.00 uur. Mocht dit voor u problemen opleveren, dan kunt u dit doorgeven aan de leerkracht(en).

Het kerstbuffet voor alle kinderen van de school begint ’s avonds om 17.30 uur en eindigt om 18.30 uur. U kunt vanaf 17.15 uur naar binnen om het (heerlijke) eten te brengen. De groepen 1 t/m 3A komen via de zij-ingang naar binnen. De groepen 3B t/m 8 gaan via de hoofingang de trap op naar boven. Dit allemaal i.v.m. de veiligheid en de gemakkelijke doorgang. Om 18.30 uur halen de ouders via dezelfde ingangen en uitgangen hun kind bij de klas op.

Bij de groepen komen intekenlijsten te hangen. Daar kunt u opschrijven welk gerecht u maakt voor ongeveer 6-8 kinderen (het drinken wordt verzorgd door school).Woensdag 19 december moeten alle kinderen een plastic tas met bord, bestek en beker mee naar school nemen, zodat ze donderdag de tafel kunnen dekken. We maken er weer een gezellig, sfeervol feest van.