Stel cookie voorkeur in

ALAAF ALAAF ALAAF ROCK 'N ROLL IS GAAF - 9 FEBRUARI 2018

Vandaag was het dan eindelijk zo ver: CARNAVAL! En wat was iedereen mooi verkleed. Om 9 uur begon het feest in de grote gymzaal waar we met z'n allen, met meer dan vijfhonderd kinderen en een heleboel ouders op de tribune van het carnavalsfeest konden genieten. Het thema was dit jaar ROCK 'N ROLL! Na ons RETTEKETET, kwamen daar ineens prins Herish en prinses Anabella binnen swingen! En na even voorstellen, kwam het traditionele gastoptreden van het carnavalsgezelschap van de Thomas a Kempis (de Tomaat) met prins, prinses, hun gevolg en de dansmariekes. Wat was hun optreden weer fantastisch! En ook de hofnar was helemaal in zijn element. Hierna kwamen de optredens van de gecombineerde groepen en wat waren die enorm leuk. Bijna aan het eind was er dit jaar weer een optreden van de juffen en de meesters: ROCK 'N ROLL en ze dansten op BLUE SUEDE SHOES! Zag er gaaf uit. En na het laatste optreden - en wat waren alle optredens enórm leuk - volgden maar liefst drie polonaises! Alaaf, alaaf, alaaf, wat was het vandaag gaaf! Prins Herish en prinses Anabella droegen vandaag echt het feest! Supergoed gedaan hoor! En ook de Raad van Elf was fantastisch! En iedereen die er vandaag bij was bedánkt voor jullie enthousiasme! Fijne vakantie voor jullie allemaal en tot maandag 19 februari!

En zo zag BLUE SUEDE SHOES er uit! Klik HIER!

                       DOWNLOAD HIER

VAN HARTE WELKOM!

 

Bent u op zoek naar een basisschool voor Uw kind?

U bent van harte welkom.

U kunt een e-mail sturen naar info@margarethaschool.nl voor het plannen van een afspraak en een rondleiding.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via:

026 3216670.

SCHOOLGIDS 2017-2018

 

  DOWNLOAD HIER

JURY-RAPPORT EXCELLENTE SCHOOL

Download hier

*********************************************

RAPPORT BEVINDINGEN KWALITEITSONDERZOEK

Download hier

*********************************************

Onze school is gezond

 

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.