Stel cookie voorkeur in

KERSTVIERING - 21 DECEMBER 2018

Vanochtend zijn we met alle groepen van de Margarethaschool in de aula naar de Kerstviering geweest. Na twee Adventvieringen op de afgelopen twee maandagen, was vandaag dan de Kerstviering waarbij de vierde kaars ook werd aangestoken. In iedere viering (er waren er drie) werd het adventlied gezongen en nu dus vier coupletten. Hierna vertelde meester Jan (die er ook was) het kerstverhaal GEEN STILLE NACHT van een beetje chagrijnige herbergier, maar aan het eind van het verhaal, was ie helemaal bijgedraaid! Leuk dat tijdens het voorlezen in iedere viering alle groepen iets lieten horen of zien: De sterrenkinderen - groepen 1/2 … De herders - groepen 5 en 6 … De koningen - groepen 7 en 8 … De engelen - groepen 3 en 4. In de groep had iedereen het lied 'Elke dag kerst' geoefend en dat zongen we hierna met z'n allen! En tot slot zongen we:

WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR!

En dat wensen we iedereen toe! Fijne vakantie allemaal en tot maandag 7 januari 2019!

      

*De herfstvakantie begint op vrijdag 13 oktober om 14:15 uur en duurt tot maandag 21 oktober 2018. 

Wet op de privacy

Op dit moment is het zo, dat de nieuwe wet op de privacy (ingegaan afgelopen 25 mei) ervoor zorgt dat we niet zo maar foto's van leerlingen op de schoolwebsite mogen plaatsen. Wij hebben daar steeds toestemming van de ouders voor nodig. Daarom is het zo, dat er op dit moment nog zeer weinig foto's van leerlingen op de schoolsite te zien zullen zijn en vandaar dat de schoolsite nu dan dus iets minder kleurrijk is.

Mogelijk komen hier in dit nieuwe schooljaar wat meer duidelijkheid en mogelijkheden voor.

VAN HARTE WELKOM!

 

Bent u op zoek naar een basisschool voor Uw kind?

U bent van harte welkom.

U kunt een e-mail sturen naar info@margarethaschool.nl voor het plannen van een afspraak en een rondleiding.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via:

026 3216670.

INFOBOEKJE OUDERS SCHOOLJAAR 2018-2019

Staat bij 'Onze school' onder 'Schooljaar 2018-2019'.

JURY-RAPPORT EXCELLENTE SCHOOL

Download hier

*********************************************

RAPPORT BEVINDINGEN KWALITEITSONDERZOEK

Download hier

*********************************************

Onze school is gezond

 

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.