Stel cookie voorkeur in

VOORLEESKAMPIOEN 2017/2018 - 13 APRIL 2018

Vandaag gingen de groepen 7 en 8 naar de aula voor de voorleeswedstrijd van dit schooljaar. Er stonden 110 stoelen klaar in het midden een hoge voorleesstoel voor de vier klassenkampioenen van groep 7A, 7B, 8A en 8B respectievelijk Jada Lynn, Arevik, Mariam en Robin. En aan de zijkant stond een tafel met drie stoelen klaar voor de jury - en dat waren dit jaar meester Ton, juf Hadewych en Zora de voorleeskampioen van vorig schooljaar. Eerst las Robin voor, hierna Jada Lynn en daarna de zussen Mariam en Arevik. Hierna ging de jury even in beraad en ging juf Yvet het spel 'Wie is het?' doen en dat was heel erg leuk! En toen kwam de jury binnen en meester Ton maakte de uitslag bekend. De voorleeskampioen van de Margarethaschool 2017/2018 is geworden: Robin!

Gefeliciteerd hoor Robin! Wat las je prachtig voor!

Voor een korte impressie, klik HIER!

 

DOWNLOAD HIER        

*De zomervakantie begint op donderdag 5 juli om 14:15 uur en duurt tot maandag 20 augustus 2018. 

VAN HARTE WELKOM!

 

Bent u op zoek naar een basisschool voor Uw kind?

U bent van harte welkom.

U kunt een e-mail sturen naar info@margarethaschool.nl voor het plannen van een afspraak en een rondleiding.

U kunt ook telefonisch contact opnemen via:

026 3216670.

 

 

 

JURY-RAPPORT EXCELLENTE SCHOOL

Download hier

*********************************************

RAPPORT BEVINDINGEN KWALITEITSONDERZOEK

Download hier

*********************************************

Onze school is gezond

 

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.


Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.